tirsdag den 22. december 2009

Download gratis eBook: Twitter for musikere og andre kreative iværksætter med små budgetter


Så kan du downloade den første eBook fra Den Digitale Musiker som PDF-fil til din egen computer.


Bogen introducerer dig til grundlæggende brug af Twitter som et professionelt markedsføringsredskab og en del af din digitale identitet.


Her kan du læse introduktionen fra bogen

Musikere, billedkunstnere, forfattere og andre kunstnere - vi er alle små kreative iværksættere, der skaber vores egne produkter og selv er produktet. Hvis vi skal få ‘butikken’ til at løbe rundt, skal vi være lige så kreative i vores markedsføring, som vi er med vores kunst. Budgetterne er ofte små eller ikke eksisterende, men heldigvis er der virkelig håb for os her, i det nye digitale, medielandskab.

Det virker virkelig, at være tilstede på nettet med en digital identitet, som musiker idag. Hvis du har en professionel indgangsvinkel og forstår at brande dig selv på nettet, så er der god mulighed for at opleve konkrete resultater som flere ‘kunder’ i ‘butikken’: Salg af din musik, koncerter, kurser, foredrag, undervisning osv.

Det er en god idé:

1) At have en professionel strategi, så arbejdet med de sociale medier ikke er ‘tilfældig’ skyden med spredehagl og ren tidsfordriv

2) At forstå hvordan du kommunikerer interessant

3) At se de sociale medier som en del af hele din branding - de kan aldrig stå alene. Det er meget vigtigt, at du stadigvæk er et fysisk, socialt væsen.

Når du kommer igang, og har lagt en professionel strategi, vil du mærke hvor konkret og tilfredsstillende et arbejde det er. Jo mere energi, du selv lægger i din digitale markedsføring - jo mere får du tilbage. Følelsen af, at du rent faktisk kan gøre noget selv, betyder utrolig meget. det vil give dig energi og mod på nye projekter. Så kører møllen, og du kommer i et kreativt flow.

Jeg mener, at vi som musikere står overfor en meget unik situation, som kan udnyttes på ufattelig mange måder, til vores egen fordel. Twitter er én af de interessante sociale medier, der er på markedet lige nu, som kan bruges i din markedsføring.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar